Vormingen en trainingen

Passion4Creativity


Deze workshop gaat over hoe je met passie kan leven en hoe je creativiteit kan brengen in je eigen leven en in je levensverhaal. Als je op een creatieve manier herinneringen en de kunst van het ouder worden naar boven kunt halen, dan bevestigt dit wie je bent.Ontdek jouw creatief breinIn deze workshop gaan we na wat creativiteit is en hoe we het op rijpere leeftijd kunnen stimuleren. Daarbij staan we stil hoe de omgeving in het algemeen en hoe muziek en kunst en cultuur in het bijzonder als medicijn kunnen werken. We doen de proef op de som!

Ervaring opgedaan in:

-Hogeschool Windesheim, Zwolle 

-Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen

-Odisee Advanced Education

-Odisee, postgraduaat OuderenzorgNieuw !


60 met een +

zinvol creatief en succesvol ouder worden


Deze workshop geeft je een boeiend receptenboek om - in verbondenheid met jezelf en met alles en iedereen om je heen - zinvol, creatief en succesvol ouder te worden, dit met het diepe besef dat het leven niet altijd even lief voor je is.

Omarm de 'wabi-sabi'gedachteEls Messelis maakt hoofden in klei van oudere volwassen die hun basisemoties willen uitdrukken bij het maken van hun levensverhaalboek.

OLDER LIVES MATTEREls Messelis heeft haar eigen levensvaas ontwikkeld met klei. Per 7 jaar van haar leven heeft ze de belangrijkste ervaringen en  emoties uitgedrukt in klei. Het resultaat is een prachtige levensvaas.

Copyright @ All Rights Reserved